Belægning

Belægning kan være flere ting, men her vil vi beskæftige os med belægning af færdigstøbte betonvarer. Det kan være belægningssten, havefliser og lignende.

Belægning omkring huset og i haven

Rundt omkring huset anlægges der ofte en tyndere belægning. Belægningssten på 6 cm tykkelse er et godt valg, da disse kan fortsættes ud i indkørslen uden at man skal til at ændre på højden af sandet som bruges.

Der er mange som vælger betonfliser i form af havefliser eller terrassefliser til anlæg af havestier, terrasser og anden belægning i haven.

Jo større fliser der anvendes jo tykkere skal de være for at kunne modstå det samme pres som belægningssten kan.

Belægning i indkørslen

Der er mange muligheder når det kommer til belægning i en indkørsel. Du kan vælge specielle belægningssten som græsarmering der giver en drænende effekt til indkørslen og som dermed kan lede regnvand væk uden kloakering.

Du kan også vælge mere populære belægningssten som Herregårdssten, Bondesten, Hollændersten eller lignende til din indkørsel.

Som nævnt herover kan du også benytte betonfliser. Udover havefliserne kan du også bruge kørefliser eller fortovsfliser. Disse kan eventuelt kombineres med brosten eller kopsten i et flot mønster.